Zondagse soep – helmondse talkshow (met soep) Cacaofabriek Helmond

Zondagse soep – helmondse talkshow (met soep) Cacaofabriek Helmond

PSV-directeur naar Helmond

Op zondag 10 november vindt de derde editie plaats van de Helmondse talkshow Zondagse Soep. De show begint om 10.30 uur. Naast gesprekken aan tafel wordt er gediscussieerd over Zwarte Piet en treden Ruud Gruijters en Rob Deelen op. Zondagse Soep wordt gepresenteerd door Arnold Otten en vindt plaats in de popzaal van de Cacaofabriek. De toegang is gratis.

Door de komst van Toon Gerbrands is het aanvangstijdstip een half uur vervroegd. S’Middags speelt PSV om half drie de uitwedstrijd tegen Willem II en de directeur wil daar uiteraard bij zijn. Toon Gerbrands verlengde onlangs zijn contract bij de Eindhovense voetbalclub tot 2025. Tijdens Zondagse Soep zal nader worden ingegaan op het leidinggeven aan een Europese topclub.

Met de elfde van de elfde voor de deur is ook Peter Adriaans, voorzitter van de Keiebijters uitgenodigd. Een dag na de talkshow begint traditioneel het carnavalsseizoen. Met Adriaans wordt onder meer egsproken over de rol van de Keiebijters in het Helmondse carnaval en over de toekomst van deze traditie in onze stad.

Hajar Yagkoubi maakte in het afgelopen jaar furore als jongerenvertegenwoordiger bij de Verenigde Naties. Ze reisde de hele wereld rond en sprak met wereldleiders. Over haar ervaringen komt ze vertellen.

Naast de tafelgasten is er dit keer ook een debat tussen twee leden van de debatclub van het dr. Knippenbergcollege. Zij discussiëren over de kleur van Zwarte Piet en over de keuze die het Helmondse Kasteel van Sinterklaas heeft genomen voor de traditionele zwarte pieten.

Vaste onderwerpen zijn ook tijdens deze Zondagse Soep de gesproken column van Wouter de Vree en de muziek van huisband Le Jazz. Voor een extra muzikaal tintje zorgen de Helmondse muzikanten Ruud Gruijters en Rob Deelen.

De toegang is gratis en na afloop is er, uiteraard, Zondagse Soep. Ook gratis!

zondagse-soep-300x144

Meer-Helmond-Centrum-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website: www.helmond-centrum.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Centrum
Twitter: @Helmondcentrum
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

#Agenda #Helmond, #Cultuur, #Kunst, #Calamiteiten, #Evenementen, #Zakelijk,
Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s,
DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

6,477 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Dit is niet ok