Waskracht! De Aftrap in Helmond!

Beste toneelspeler, vrijwilliger, creatieveling, ondernemersvereniging, acteur, sponsor, bestuurder, muzikant, donor, wijkvereniging en alle andere inwoners van Helmond.

Woensdagavond 11 september wordt een avond om niet snel te vergeten. Waarom? Omdat wij het unieke theaterproject Waskracht aan je gaan voorstellen. Het rondtrekkend theaterproject wat in de wijken van Helmond gaat spelen en wat samen met de bewoners van deze wijken wordt gerealiseerd. Inderdaad een theaterproject dat de Helmondse wijken gaat verbinden. Met dit project gaan we de wereld laten zien waar we als Helmond toe in staat zijn en waar onze verbindende (was)krachten liggen.

Het Waskracht-team gaat samen met Wethouder Dortmans uit de doeken doen waar dit theaterproject voor staat, wat de plannen zijn en wie we daar allemaal voor nodig hebben. Leon van der Zanden (lid van het creatief-team) laat met enkele spelers zien wat we gaan bieden aan de wijken en hoe Waskracht eruit komt te zien. Een leuke, gezellige en informele avond met een theatraal randje. En dat alles onder het genot van een drankje en een broodje. Dus kom kijken en luisteren op 11 september en zorg ervoor dat je bij de première in 2020 kunt zeggen “Ik was erbij, bij de geboorte van Waskracht…”

Graag ben ik er bij op 11 september en ik meld me nu aan!

Aanmelden Waskracht! De Aftrap! www.waskrachthelmond.nl/

816 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Dit is niet ok