Tentoonstelling Verrassend Nicaragua

Ter gelegenheid van de Mei Nicaragua Maand organiseert Stichting Helmond San Marcos een foto tentoonstelling in Wijkhuis Westwijzer met als titel Verrassend Nicaragua.
De tentoonstelling zal een beeld geven van het leven en wonen in Nicaragua aan de hand van 18 thema’s uit het dagelijks leven van het Midden Amerikaanse Land.

Aan de tentoonstelling zal tevens een bijdrage worden geleverd door Nica-Friends uit Asten.

Sinds 9 mei kunt u de tentoonstelling Verrassend Nicaragua van Stedenband Helmond San Marcos en Nica Friends uit Asten bewonderen in Wijkhuis Westwijzer. Al vele bewoners van Helmond en omgeving hebben dit gedaan. En we zijn blij te mogen aankondigen dat deze tentoonstelling wegens succes is verlengd.

We krijgen zeer positieve reacties op de fotocollages die in de gangen van de Westwijzer hangen. Grote indruk op de gasten maakt onze Facehook, waar de vele gezichten van inwoners van San Marcos zijn te zien. Waaronder een foto van de burgemeester van San Marcos mevrouw Julinda Telez. Maar ook (oud) bewoners van ons ouderenhuis Horizonte.

Deze Facehook is opgesteld in de alkoof links bij de ingang van de Westwijzer. Het mooie is dat hier het licht automatisch aan gaat wanneer er beweging is in de buurt van de alkoof. Ook pas dan zijn de foto’s volledig zichtbaar.

Bij de diverse fotocollages hangen informatie borden met uitleg wat er op de foto’s te zien is. Eén collage is een samenstelling van foto’s van Lies van Mierlo. De oprichtster van ouderenhuis Horizonte in San Marcos.

De tentoonstelling is tot en met  15 augustus te bezichtigen in Wijkhuis Westwijzer aan de  in Cortenbachlaan 70 in Helmond

295,837 totaal aantal vertoningen, 14 aantal vertoningen vandaag

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Dit is niet ok