Koor Druzhba

Koorzang uit Oekraïne en Rusland

Sinds 9 februari 2011 zingt het koor “Druzhba”, onder leiding van Inna Ogarok (uit Oekraïne) in `t BrandPunt. Wij zingen uitsluitend muziek, afkomstig uit Oekraïne en Rusland.
Wij proberen daarbij zoveel mogelijk de pure en oorspronkelijke volksmuziek uit te voeren. Daarnaast zingen we in beperkte mate ook religieuze muziek uit de Russisch-Orthodoxe ritus.
Alle oorspronkelijke teksten zijn “vertaald” in een fonetisch schrift dat door iedereen gelezen en uitgesproken kan worden.
Wij zingen in Wijkhuis “`t BrandPunt” Biezenlaan 29, Helmond/Brandevoort,
op woensdagavond, van 20.00 tot 22.15 uur

Gemengd Koor

“Druzhba” is een gemengd koor, zeker omdat bij een gemengd koor de aard van de volkscultuur het beste tot zijn recht komt.
Goede stemmen kunnen we altijd gebruiken. Dus, wilt u eens kennis maken met andere, heel mooi klinkende koormuziek, kom dan eens bij ons luisteren.

Wij doen niet moeilijk over leeftijd of vereiste koorervaring. Wat wij wel willen:
Mensen die over een goede zangstem beschikken en die vriendschappelijk (“Druzhba” betekent vriendschap) en in een fijne sfeer de cultuur en de mooie koormuziek uit Oekraïne en Rusland hier willen uitdragen.
Kom eens vrijblijvend luisteren.
Meer informatie kunt u uiteraard krijgen tijdens de repetitieavonden, op onze Website: www.druzhba.nl , tel. 0492 341644

150,580 totaal aantal vertoningen, 130 aantal vertoningen vandaag

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Dit is niet ok