Kasteeltuinconcerten Helmond 2018
Wanneer:
13 juli 2018 @ 19:00 – 23:00
2018-07-13T19:00:00+02:00
2018-07-13T23:00:00+02:00
Waar:
Kasteeltuinconcerten
Kasteelplein 1
5701 PP Helmond
Nederland
Kosten:
Gratis

Kasteeltuinconcerten Helmond: 7 weken lang van 6 juli tot en met 17 augustus 2018 en altijd gratis toegankelijk.

Op een mooie zomeravond met een koel drankje in een ontspannen sfeer genieten van muziek. Een ontmoetingsplek voor jong en oud in de tuin van ons prachtig verlicht middeleeuws kasteel. De rustgevende omgeving en gemoedelijke sfeer maken de Kasteeltuinconcerten elk jaar weer tot een uniek evenement.Na zeventien zeer succesvolle seizoenen organiseert Stichting Helmond City Events in 2018 van vrijdag 6 juli t/m vrijdag 17 augustus de achttiende editie van het populaire zomerse event, De Kasteeltuinconcerten. De Helmondse Kasteeltuin wordt op deze zeven vrijdagavonden omgetoverd tot een ware concertlocatie met diverse bands. Van salsa, blues tot nederpop, bands worden weer bewust gekozen voor een breed publiek.

dikhoutEindelijk, hier zijn wij heel blij mee! Van Dik Hout komt weer terug naar Helmond. Al twintig jaar aan de top met hun pure rock en gevoelige teksten. Bekend van onder andere ‘Stil in mij’ en een zeer bepalende factor in de Nederpop. In het voorprogramma staat Massi: een hiphop-head in hart en ziel. Je krijgt een mix van Funk, Soul en Hardrock op je bord wanneer je een show ziet van deze energieke hiphop artiest met zijn vijfkoppige live band. Van deze rising star gaan we nog veel meer horen de komende jaren.VOORPROGRAMMA: MASSI

Benjamin-Parks-300x208BENJAMIN PARKS + HOTSPOT TALENT PODIUM

Benjamin Parks 

Dynamisch akoestische boostpop met inhoud. Soms zoet, soms rauw, altijd harmonieus, met goed volgbare melodieën, vrolijk, stemmig en multivocaal. Met natuurlijk alleen eigen nummers.
Benjamin Parks bestaat uit gitaristen Joeri Eken en Thomas Oostveen,  cajonist Harry Mulder en bassist David Mulder. In 2014 opgericht, toen Thomas en Joeri samen aan zelfgeschreven liedjes begonnen te werken en open podia betraden. Nadat de ritmesectie aan boord was gekomen, was de band compleet en werkte Benjamin Parks gestaag aan het repertoire: Engelstalige liedjes met sterke teksten, catchy melodieën en meerstemmige zang.

Meer-Helmond-Centrum-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.helmond-centrum.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Centrum
Twitter: @Helmondcentrum
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

 

 

 

4,753 totaal aantal vertoningen, 8 aantal vertoningen vandaag

Dit is niet ok