Kasteeltuinconcerten Helmond 2018
Wanneer:
10 augustus 2018 @ 19:00 – 23:00
2018-08-10T19:00:00+02:00
2018-08-10T23:00:00+02:00
Waar:
Kasteeltuinconcerten
Kasteelplein 1
5701 PP Helmond
Nederland
Kosten:
Gratis

Kasteeltuinconcerten Helmond: 7 weken lang van 6 juli tot en met 17 augustus 2018 en altijd gratis toegankelijk.

Kasteeltuinconcerten Helmond: 7 weken lang van 6 juli tot en met 17 augustus 2018 en altijd gratis toegankelijk.Op een mooie zomeravond met een koel drankje in een ontspannen sfeer genieten van muziek. Een ontmoetingsplek voor jong en oud in de tuin van ons prachtig verlicht middeleeuws kasteel. De rustgevende omgeving en gemoedelijke sfeer maken de Kasteeltuinconcerten elk jaar weer tot een uniek evenement.Na zeventien zeer succesvolle seizoenen organiseert Stichting Helmond City Events in 2018 van vrijdag 6 juli t/m vrijdag 17 augustus de achttiende editie van het populaire zomerse event, De Kasteeltuinconcerten. De Helmondse Kasteeltuin wordt op deze zeven vrijdagavonden omgetoverd tot een ware concertlocatie met diverse bands. Van salsa, blues tot nederpop, bands worden weer bewust gekozen voor een breed publiek.

Band-with-Benefits-01-1030x68710/08 – BAND WITH BENEFITS Dansschoenen aan, keeltjes gesmeerd en riemen vast! Gewapend met ingenieuze medleys en hun aanstekelijke enthousiasme vuurt Band with Benefits de vetste hits aller tijden op je af, waarbij vriend en vijand niet anders kunnen dan hand in hand mee hossen. Verwacht onder andere stevige rockers van Bon Jovi en AC/DC, classics van Queen en Meatloaf, de foute uitstapjes hier en daar en de broodnodige lading koper. www.bandwithbenefits.com

Op het Akoestisch podium treden op:

kick-me-out-1-300x250Kick Me Out + Lokotov Mocktail

Kick Me Out

Geformeerd rond circa 2014. Toen als een vijf mans band. Na een hoop wijzigingen hebben de drie originele leden besloten het bij hun drieën te houden. Immers waren ze al zo op elkaar ingespeeld, en het voelde goed. De stijl en naam werd gewijzigd en de jongens hebben er plezier in. Kick Me Out ontstond en harde (pop)punk werd de rode draad. Ze zijn er klaar voor!

ja-300x225Lokotov Mocktail

Lokotov Mocktail is een rocktrio uit het niet al te pittoreske “Best” (regio Eindhoven). Een mix van zware gitaar riffs van gitarist Daan van der Donk, en smerige baslijnen van Dani Steevensz (tevens zanger van de band), leggen de fundering van een ijzersterke formatie die je mee neemt op een reis door verscheidene universums.

Maar de stevige aard van de muziek wordt echter gecompenseerd met pakkende melodielijnen en zeer dansbare “shuffles” voorzien door drummer Tom Oggel. De heren zoeken wat betreft (Rock)genres de grenzen op en mixen graag zoveel mogelijk stijlen door elkaar, op zoek naar zowel het contrast als de harmonie…Hun eerste EP: “Space Monster” is net uitgekomen op Spotify en andere digitale platforms en daarmee zetten ze de eerste stap in hun muzikale avontuur.

Meer-Helmond-Centrum-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.helmond-centrum.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Centrum
Twitter: @Helmondcentrum
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

 

3,164 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Dit is niet ok