Inloopspreekuren Huidtherapie
Wanneer:
10 oktober 2019 @ 11:30 – 12:30
2019-10-10T11:30:00+02:00
2019-10-10T12:30:00+02:00
Waar:
Dynacorium, praktijk voor huidtherapie (Paramedisch Centrum-West)
Mierloseweg 132
5707 AR Helmond
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
Dynacorium
0492553811
Inloopspreekuren Huidtherapie @ Dynacorium, praktijk voor huidtherapie (Paramedisch Centrum-West) | Helmond | Noord-Brabant | Nederland

Tijdens de landelijke Week van de Huidtherapie georganiseerd door de beroepsvereniging ‘Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)’ zet ook ‘praktijk voor huidtherapie Dynacorium’ haar deuren open voor nieuwsgierige bezoekers die meer willen weten over huidtherapie. Mensen kunnen dan een kijkje nemen in de praktijk en vragen stellen over verschillende huidaandoeningen en/of huidtherapeutische behandelingen.

Dynacorium kiest niet voor een open dag, omdat er dan weinig of geen ruimte is voor privé-vragen, maar voor inloopspreekuren die gehele week. Iedereen is welkom op deze inloopspreekuren, voor een gratis advies over een huidaandoening, huidverzorgingsadvies bij een moeilijke huid of tips voor de droge huid. De HBO-opgeleide huidtherapeuten staan graag voor u klaar. Er is kennis in huis over onder andere oedeem, acne, littekens, brandwonden, overbeharing, steunkousen, couperose en natuurlijk huidverzorging.

Bij Dynacorium worden alle producten IMAGE Skincare en Louis Widmer verkocht. Onze huidtherapeuten adviseren u graag over de juiste producten voor uw huid. Bovendien zijn de gift-sets van IMAGE Skincare er weer, dit zijn mooie sets met 35% korting; ideaal om kennis te maken met deze producten. Tijdens het inloopspreekuur krijgt u een aantal samples.

De inloopspreekuren zijn in Helmond (Paramedisch Centrum – West, Mierloseweg 132) van maandag 7 t/m vrijdag 11 oktober, dagelijks tussen 11.30 en 12.30 uur.
Volg ons op Facebook of Instagram (@dynacorium) voor alle details.

Alvast één tip: als u afgelopen zomer baalde van ongewenste haren is het nu de tijd om dit definitief aan te pakken. Deze behandelingen kosten tijd, door nu te starten zijn de ongewenste haren voor volgende zomer aangepakt!

Graag tot ziens,
Team Dynacorium,

2,503 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Dit is niet ok