Concert door Lichtstad Brass Eindhoven met Falcon Town Jazz

Lichtstad Brass is onderdeel geweest van de Philips Harmonie, maar is sinds 2017 een zelfstandig orkest. Het is een koperblaasorkest dat bestaat uit dertig gemotiveerde muzikanten die instrumenten bespelen zoals trompet, bugel, althoorn, trombone, euphonium, tuba of slagwerk. Het is een orkest voor de gevorderde muzikant, maar zeker ook voor de leergierige, jonge muzikant. Doordat er uitsluitend koperblazers en slagwerkers in het orkest zitten, ontstaat er een unieke samenklank. Er worden vele stijlen muziek gespeeld, maar de focus ligt vooral op lichte muziek, filmmuziek, popmuziek, marsmuziek, dansmuziek en swing. Optredens zijn gevuld met intensiteit, uitstraling en plezier. Zij staan onder leiding van dirigent Koen Wijnen.
Coverfoto-Lichtstad-Brass-620x480

De Falcon Town Jazz Band is een orkest dat inmiddels bijna 25 jaar bestaat en op een enthousiaste manier jazzmuziek, in het bijzonder ‘Dixieland Jazz”, ten gehore brengt.
Zij hebben een uitgebreid, veelzijdig en afwisselend repertoire. De bandleden doen er alles aan hun liefde en enthousiasme voor de jazz-oude-stijl op een ongedwongen manier naar het publiek uit te stralen. Met gemakkelijk in het gehoor liggende swingende, instrumentale en vocale brengen zij ‘Dixieland Jazz. Muziek waarbij elke liefhebber aan zijn trekken komt. Aanvang 14.00 uur Zaal open 13.00 uur.Falcon Town Jazzband

Vooraf, in de pauze en na afloop kunt u genieten van onze Helmondse draaiorgels. De Gaviolizaal met monumenten en een stukje geschiedenis en cultuur in de cultuurstad Helmond heet u welkom. De toegang is gratis. Wel zien wij na afloop van het concert een vrijwillige bijdrage in onze donatiepijp.

Door de groei van het aantal bezoekers en activiteiten kunnen wij ook extra vrijwilligers, vooral voor de horeca gebruiken. Heeft u interesse om ook een stukje bij te dragen aan de Helmondse cultuur en monumenten neem dan contact op met de Stichting Draaiorgels Helmond. info@draaiorgelshelmond.nl of 06-39682404

De Gaviolizaal is te vinden aan de Torenstraat 36a, 5701 SH Helmond. Openingstijden zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen van minimaal 10 personen ook mogelijk op afspraak.
10-11 concert Lichtstad Brass en Falcon Town zb

3,158 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Dit is niet ok