Cinema en Plein Public in Helmond-Centrum

Cinema en Plein Public in Helmond-Centrum

In de buitenlucht en in de prachtige entourage van het plein achter de Lambertuskerk genieten van de openlucht film 2-daagse? Dat kan op zaterdag 8 en zondag 9 september 2018. Dit jaar op de Duitse toer. Dus mit Bier und Bratwurst en twee Duitse komische films! GRATIS toegang! Das wird Spaß.

Levendig stukje Helmond met sfeer

De Lambertushof is een uniek plein in het centrum van Helmond, achter de Lambertuskerk. Het bestaat sinds 2001. Eerst onder de naam To Hölscherhof, maar later vond men het toch logischer om het de oorspronkelijke werknaam Lambertushof, weer terug te geven.Het plein omvat een aantal atelierwoningen en het “Mater Dei” gebouw dat vele helmonders nog kennen als klooster of (later in gebruik) als huishoudschool. Deze bebouwing, samen met de kerk,  zorgt voor een gesloten maar intiem karakter.De aanwezigheid van poezie-zuilen, ateliers en kleinschalige particuliere winkeltjes maken dat het geheel een begijnhofachtige sfeer heeft.

Helmond Marketing, Helmond-Centrum Ditisonzewijk

Meer-Helmond-Centrum-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.helmond-centrum.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Centrum
Twitter: @Helmondcentrum
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

 

2,142 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Dit is niet ok