Muziekvereniging Fanfare Unitas oefent in ’t BrandPunt

Muziekvereniging Unitas  Helmond – Mierlo-Hout/Brandevoort

Op de  maandagavonden (even weken) 1 september oefent Unitas in ’t BrandPunt.
Van 19:30 – 22:15 uur.

Muziekvereniging Unitas komt naar Brandevoort

Sinds 1924 is Unitas al een begrip in Mierlo-Hout. Muziekvereniging Unitas is al meer dan 90 jaar een begrip in de regio. Zelfs optredens in het buitenland komen regelmatig voor.
Zo is muziekvereniging Unitas afgelopen juni nog naar Winterberg in Duitsland geweest. 90 jaar lang hebben zij zich gevestigd in Mierlo-Hout en zij mogen u het heugelijke nieuws mededelen dat Unitas vanaf het nieuwe schooljaar gevestigd zal zijn in ’t BrandPunt in Brandevoort!

Er zijn er al vele muzikanten uit Brandevoort die de weg hebben gevonden naar deze vereniging. En om dat nu nog makkelijker te maken komt Unitas naar Brandevoort. Hoe fijn is het om in uw eigen wijk muziek te maken en dus niet meer in de auto te hoeven stappen. Of heeft u altijd al muziek gemaakt, dan is dit de tijd om weer een instrument te gaan bespelen. Het kan nu in onze eigen wijk. Er wordt binnen de wijk een geheel nieuwe muziekschool opgezet in samenwerking met Muziekschool Musicas. Er zullen vanaf komend schooljaar muzieklessen worden verzorgd in onder andere trompet, piano, saxofoon, slagwerk, en drums en nog veel meer. Binnenkort zal de nieuwe website www.muziekvereniging-unitas.nl worden gelanceerd waar u terecht kunt voor alle informatie en om u of uw kind in te schrijven.

Muziekvereniging Unitas creëert samen met u een bruisend Brandevoort!

27,918 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Dit is niet ok