Carat-concerten 2018
Wanneer:
12 augustus 2018 @ 12:00 – 15:00
2018-08-12T12:00:00+02:00
2018-08-12T15:00:00+02:00
Waar:
Stadswandelpark De Warande
Warandelaan 1
5707 CS Helmond
Nederland
Contact:
Stichting Beheer Carat-Paviljoen
0492 – 54 54 48

 Start van de Carat-Concerten in stadspark de Warande in Helmond, gratis openluchtconcerten.

Start van de Carat-Concerten in stadspark de Warande in Helmond, gratis openluchtconcerten.
Iedere zondag van mei t/m september vinden er in het Carat-paviljoen, in stadspark de Warande, openluchtconcerten plaats.
Concertagenda
Op de zon- en feestdagen van begin mei tot en met eind september 2018 vinden er op het Carat-Paviljoen, in stadswandelpark de Warande, prachtige Carat-Concerten plaats. Diverse muziekstijlen passeren de revue, van jazz tot pop en van klassiek tot blaasmuziek.

De optredens duren elk ongeveer driekwartier. De vaste aanvangstijd is 12:00 uur en het programma is rond 15:00 uur afgelopen. Alle concerten zijn gratis toegankelijk. Daarnaast zijn er in het park horecavoorzieningen en voldoende zitplaatsen aanwezig.

Gedurende het seizoen, vanaf van mei tot en met de september, maken vele muziekgezelschappen uit Helmond en omgeving hun opwachting in het paviljoen. Vele muziekstijlen komen dan in een overvol seizoen aan bod.

De toegang van de Carat-concerten is gratis. Op het terrein zijn horecavoorzieningen, openbare toiletten en ongeveer 250 zitplaatsen aanwezig.

Optredens van vandaag:

uden± 12:00 tot
± 12:45 uur

Seniorenorkest Uden bestaat sinds 2001 en telt een 25-tal muzikanten, afkomstig uit Uden, Zeeland, Nistelrode en Boekel. Het repertoire is een goede mix van nostalgisch en moderne, Hollandse hits en swingende evergreens. Kortom muziek voor jong en oud om met plezier naar te luisteren.

 

lies± 13:00 tot
± 13:45 uur en van ± 14:00 tot
± 14:45 uur

Op tien jarige leeftijd begon Gerard van Kol met accordeon spelen. Na enkele jaren kwam hij erachter dat hij drummen toch leuker vond en kocht een echte Slingerland. Op zijn 15e kwam hij terecht in zijn eerste orkest, The Remblin Four. De naam van de band veranderde na een tijdje in White Wheel. Na ongeveer 8 jaar wilden ze iets anders, er werd gekozen voor de muziekstijl country/ rock en voor een andere naam; The Canyon Drive Band. Er volgden een aantal bewogen en mooie jaren. Met 1 elpee, 4 singels, tv optredens en festivals in binnen en buitenland. Na de Canyon Drive Band ging hij weer terug naar dans en amusement en beleefde 10 mooie jaren in Erp bij de band Silverline.

Na Silverline ging hij weer terug naar het begin. De gitarist van White Wheel (Hans Kuijpers) vroeg hem om te komen spelen bij De Brabanten, dat is inmiddels alweer zo’n 15 jaar geleden. In de laatste periode is hij ook zelf liedjes gaan schrijven in het Leissels dialect. In 1996 verscheen zijn eerste CD, Van Leissel. De CD is opgenomen met allemaal muzikanten waarmee hij vroeger muziek gemaakt heeft. In 2008 kwam zijn tweede CD, Van Leissel 2 uit.

Meer-Stiphout-Warande-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.stiphout-warande.ditisonzewijk.nl
Facebook: Stiphout-Warande
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

33,320 totaal aantal vertoningen, 22 aantal vertoningen vandaag

Dit is niet ok